Aleix Domènech cruzando la meta en primera posición

L’atleta Aleix Domènech, va guanyar el Campionat d’Espanya Junior de Triatló en la modalitat ‘sprint’, que es va disputar dissabte passat a Altafulla.Domènech va imposar-se a noranta-cinc atletes d’arreu de l’Estat, en una exigent prova on els participants es van haver d’enfrontar a 750 m de natació, 20 km de ciclisme i 5 km de cursa a peu.

Després de sortir tercer de l’aigua en la prova de natació, tot i les males condicions del mar, l’atleta patrocinat perNOEL va protagonitzar una escapada amb la bicicleta deixant enrere la resta de participants, fet que li va permetre encarar en solitari la cursa a peu i aconseguir amb autoritat la primera posició.

Aquesta primera plaça del podi, li dóna el passaport per representar Espanya en els Campionats d’Europa de l’especialitat que es celebraran els propers 20, 21 i 22 de juny a Kitzbuhel (Austria).

Cal destacar també, que el diumenge va tenir lloc la prova d’aquatló composada per 1.000 m de natació i 5.000 m de cursa a peu. Tot i haver competit el dia anterior, Aleix Domènech va tornar a sortir tercer de l’aigua i en el tram a peu va remuntar una posició, conservant el segon lloc fins al final, fet que li va permetre aconseguir el Subcampionat d’Espanya Junior d’ Aquatló.

El patrocini d’aquest atleta garrotxí forma part del compromís de NOEL ALIMENTARIA, S.A.U. en el foment d’iniciatives esportives I la formació de joves talents.