Aquest dilluns de Pascua, el CC Olot Infantil a organitzat la segona prova puntuable del Open BTT Càrniques Celrà amb una participació de uns 300 bikers i uns 100 nens i nenes a les categories de promoció. A la categoria reina Elit ha repetit victòria en solitari el bisbalenc Umbert Almenara amb un ritme trepidant que cap corredor ha pogut seguir, segon i tercer foren Sergi Oller i Cristian Garcia mentre que Jordi Quintana fou el primer sots 23 i Laura Terradas, la millor noia.
La matinal de BTT s´ ha celebrat a un circuit de 10 quilòmetres considerat tot terreny i catalogat trenca cames però sense perill. La promoció tenia un circuit de 500 metres pels més petits i un de nou de 1500 molt divertit per la resta de nens i nenes. La sortida ha estat presidida pels medallistes olímpics Joan Llaneras i Carles Torrent junt el Regidor d’ Esports, Carles Villanueva, i delegació de la FCC a Girona.

Des de el club ciclista Olot Infantil hem d’agrair la feina feta tant per l’ajuntament de Sant Joan les Fonts per la seva col·laboració en les tasques de preparació dels circuits aixi com en la infraestructura i també la feina feta per els Mossos d’Esquadra en les tasques de control de les carreteres. Agrair molt especialment la feina que porta a terme en Carles Torrent i tot el grup de entrenadors, pares i mares que fan possible organitzar aquests esdeveniments.

La jornada la varem finalitzar amb un dinar de germanor per celebrar l’èxit tant de participació com d’organització on varem poder menjar una paella excel·lent acompanyada de bon humor i molta satisfacció!

Al següent enllaç podreu trobar les classificacions de la cursa:https://www.ciclisme.cat/carrera.php?id=6723

IMG-20150406-WA0011 IMG-20150406-WA0026 IMG-20150406-WA0031