QUART
Aquest cap de setmana el corredor del club infantil  ciclista olot Isaac Vilarrasa Vilches s’ha imposat a la primera competició de btt puntuable per l’Open Bmw disputada a Quart. El proper diumenge es disputarà a Aiguaviva i de ben segur els corredors de Gerrit Mollenar un dels entrenadors del Noel tornaran a estar en el podi final d’aquesta prestigiosa competició.
AIGUAVIVA
Diumenge passat el club infantil ciclista olot va disputar la segona puntuable de l’Open Bmw d’Aiguaviva amb els seus ciclistes en edat de promoció: Isaac Vilches 1er, Alexander Molenaar 7e, Laura Molenaar 1era, Guillem Garcia 10 , Marian Vayreda 8 , Pau Torrent 5e i Sergi Torrent 2on. També van participar Marc Canal i Carles Torrent a la volta llarga però ells dos amb una discreta actuació.

Dissabte també es va disputar la social de Palafurgell amb dos corredors del club Infantil Gerrit Molenaar i Pau Doncel, on Gerrit va tornar a pujar al podi amb un segon lloc només superat per Jaume Estanyo en la categoria de Veterans 50.
Cal destacar també l’actuació de Toni Olivares d’Olot en la mateixa competició que va acabar 3 en la categoria master 30.
P1110927 (1)

LES PLANES D’HOSTOLES
El Club Infantil  Ciclista Olot NOEL ha disputat aquest passat diumenge la última prova puntuable de l’OPEN BMW a les Planes d’Hostoles, i ho ha fet tornant a pujar a podi amb Isaac Vilchez  1er de infantil de 1er any i Laura Molenaar 1era d’aleví de 2on any.La resta de participants del club han estat Alex Molenaar 6 i Pau morillas 9 infantil de 2n, Pau Serrat 4 infantil de 1r any, Hairam Arribas 7 aleví de 2 any, Pau Torrent 5 aleví de 1r any, Sergi Torrent 5, Ivan Segura 12, Neo Morillas 14 benjamins de 1r i 2n any.
Així doncs aquests dos corredors acaben guanyant la general final d’aquesta ja prestigiosa prova que poc a poc es va consolidant com a una de les millors de principis de temporada de btt.