Aquest diumenge el Club Ciclista Olot infantil va aconseguir tres campions provincials gironins en la prova de la Copa Catalunya infantils que va tenir lloc a Porqueres.
Sergi Torrent en la categoria de benjamins, Jan Canal en principiants i Guillem Garcia en infantils van pujar a l’escaló més alt del podi com a millors ciclistes gironins en les seves respectives categories.
A part d’aquests primers llocs, cal destacar el complet del podi provincial de benjamins on Marian Vayreda en segon lloc i Ivan Segura en tercer van acompanyar a Sergi Torrent.
També van fer podi Jan Canal com a tercer de la general en principiants, Sergi Torrent segon de la general de benjamins i Marian Vayreda tercer de la general també en benjamins.
En total hi van participar 59 nens, 11 dels quals van ser del Club olotí. A part dels podis esmentats, els ciclistes d’Olot van aconseguir els següents resultats: en la categoria benjamí Ivan Segura 6è; en la categoria principiant Jan Canal 3r; en la categoria aleví Martí Vayreda 16è i Pau Torrent 17è i en la categoria infantil Guillem Garcia 7è, Pau Serrat 17è, Isaac Vilarrasa 19è, Pau Morillas 27è i Dmytro Tyvanchuk 29è.TRES CAMPIONS PROVINCIALS